Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Viure i conviure. Depèn de tu

La campanya porta per títol Viure i conviure. Depèn de tu, i es difon en forma de cartells i tríptics amb les normes que cal seguir per una bona convivència entre veïns (què cal fer quan entrem a viure en un immoble de nou, quines normes hem de seguir per mantenir l?escala en bon estat, o com ens hem de comportar per no molestar la resta dels veïns ....). Amb la voluntat d'arribar a tota la ciutadania, el material de la campanya s?ha editat en català, castellà, anglès, francès i àrab, tal com ja es va fer en una campanya anterior per fomentar el reciclatge.
 
La campanya Viure i conviure. Depèn de tu es fonamenta en quatre eixos:
 
Comunicació: es difon per mitjà de tríptics i cartells, anuncis en premsa, ràdio i televisió i al butlletí municipal Quatre Cantons. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin poden descarregar-se els tríptics i els cartells de la campanya.
 
Participació: es fan xerrades a les comunitats de veïns que estiguin interessades, per difondre la campanya i explicar les normes de convivència. El civisme necessita la implicació de tothom
 
Educació: a través del Pla educatiu d?entorn
 
Compliment de les ordenances municipals: difondre a la ciutadania que complir les normes de convivència és una obligació ciutadana que està recollida en les ordenances municipals (nova Ordenança de Convivència i Via Pública)

Fulletó informatiu sobre els drets i deures dels propietaris i dels llogaters a una comunitat de veïns

català català (233 Kb)

castellà castellà (233 Kb)

anglès anglès (234 Kb)

francès francès (234 Kb)


Documents relacionats

Decàleg del bon veïnatge Decàleg del bon veïnatge (829 Kb)

Decàleg del bon veïnatge -castellà- Decàleg del bon veïnatge -castellà- (306 Kb)

Decàleg del bon veïnatge -anglès- Decàleg del bon veïnatge -anglès- (305 Kb)

Decàleg del bon veïnatge -francès- Decàleg del bon veïnatge -francès- (307 Kb)

Decàleg del bon veïnatge -àrab- Decàleg del bon veïnatge -àrab- (522 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès