Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Tràmits en línia: més fàcil i amb total seguretat

Els tràmits en línia són tots aquells tràmits i gestions amb l’administració que podem fer a través d’Internet, sense haver de desplaçar-se fins a l’Ajuntament. Els tràmits en línia faciliten la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament, tot apropant l’administració a les persones. De manera progressiva s’anirà incorporant la possibilitat de realitzar més tràmits en línia (certificats, domiciliacions, inscripcions...).
 
Els documents que es generaran a través de la tramitació en línia van acompanyats d’una empremta digital que permeten comprovar-ne la  validesa accedint a l’apartat Comprovar documents amb empremta digital en el següent enllaç i introduint la seva empremta.
  
Informació rellevant a l’hora de realitzar tràmits en línia: què necessito?
 
Dels tràmits en línia posats a disposició de la ciutadania a través de l'Oficina Virtual hi ha dues tipologies:
  • Els que es poden realitzar lliurement completant les dades sol·licitades en cada cas. No cal cap eina informàtica addicional.
  • Els que requereixen d’identificació inequívoca per part de qui ho sol·licita. Aquesta identificació, que alhora permet realitzar el tràmit amb total seguretat, requereix que la persona disposi d’un certificat digital.

Segons la Llei de signatura electrónica (Llei 59/2003), un certificat electrònic és un document signat electrònicament per un prestador de serveis de certificació que vincula unes dades de verificació de signatura (clau pública) a un signant i confirma la seva identitat.

L'Ajuntament permet treballar amb tots els certificats emesos per l'Agència Catalana de Certificació i per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre. També admet el DNI electrònic.
 
Si no disposeu de cap d'aquests certificats, podeu demanar-nos gratuïtament a l'Ajuntament el certificat digital idCAT ja que l’Ajuntament s'ha constituït com a Entitat de Registre col·laboradora de l’Agència Catalana de Certificació. Premeu aquí per realitzar la sol·licitud d’aquest certificat que us serà entregat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. 
 
 

El projecte e-Local 2011, que durant quatre anualitats ha implementat programes d’administració electrònica, ha estat cofinanciat pel Ministeri d'Indústria, Turisme y Comerç, dins del Pla Nacional d'Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011, TSI 050100-2008. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès