Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet commemora la proclamació de la II República

19/04/2017

L'Ajuntament commemorarà el 86è aniversari de la proclamació de la II República amb una conferència sobre els exiliats molletans.

La conferència "Compromís amb l'exili", a càrrec de Joan Daví, llicenciat en Dret, tindrà lloc el proper dimecres 26 d'abril, a les 19.30 h, a La Marineta. La xerrada rememora la història de la família Guanyabens i el pintor Martí Vivès, els quals, des de la Catalunya Nord, van ajudar nombrosos molletans exiliats a sortir dels camps de refugiats.

Amb aquesta xerrada, l'Ajuntament commemora un any més la proclamació de la II República, un període polític que va significar un gran avenç per a la democràcia, la llibertat, la justícia i el progrés del país. 
 
El proper 10 de maig a 2/4 de 7 del vespre, tindrà lloc una altra xerrada sobre el programa d'identificació genètica de les persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista de la Generalitat de Catalunya, seguint l'acord del Ple del passat mes de setembre, en què s'acordava donar suport i difondre aquest banc d'ADN.
 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès