Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa

04/10/2017

Arran de les informacions que s'estan donant a través de xarxes socials respecte unes suposades declaracions de l'alcalde de la ciutat a un mitjà de comunicació local, l'Ajuntament vol aclarir els aspectes següents:

  • Aquesta informació és totalment falsa, ja que difereix radicalment del comunicat que el passat dilluns 2 d'octubre va fer públic l'alcalde Josep Monràs en el qual condemnava i lamentava les actuacions policials desproporcionades que es van produir envers la ciutadania i exigia responsabilitats als responsables polític que les van ordenar.

 

  • Aquest comunicat de l'alcalde ha estat recollit per diversos mitjans locals i d'àmbit nacional i tornem a adjuntar-lo per si hi ha qualsevol dubte.

 

  • Lamentem que situacions tan com les ocorregudes el passat diumenge 1 d'octubre siguin objecte de manipulació, falsedat  i que promoguin rumors que no s'adeqüen a la realitat.

 

  • Recordem que per evitar rumors, tota la ciutadania que vulgui tenir informacions oficials, les poden consultar als mitjans de comunicació municipals: web www.molletvalles.cat, twitter @ajmollet i facebook ajuntamentmollet.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès