Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El govern municipal proposa mantenir congelat l'IBI

08/01/2018

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, proposarà als grups municipals modificar els coeficients de l'Impost de Bens Immobles (IBI) per tal de mantenir-lo congelat, tal i com ja es va anunciar durant l'aprovació de les ordenances fiscals per aquest 2018.

Un cop el govern de l'Estat va fer públic al BOE el passat 30 de desembre el coeficient d'actualització del valor cadastral per al 2018, el govern municipal proposarà l'aprovació d'una modificació de l'ordenança municipal que regula l'impost,  tal i com s'està fent els darrers anys, per tal que els ciutadans i ciutadanes de Mollet no pateixin cap pujada de l'IBI.

La mesura s'emmarca en l'aplicació de polítiques de congelació dels impostos i taxes sobre els que l'Ajuntament té competències.

La proposta es concretarà aquest dijous 11 de gener durant un Ple extraordinari.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès