Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dos grups d'alumnes francesos visiten Mollet

07/04/2017

Dos grups d'alumnes francesos han aprofitat la seva estada a Mollet del Vallès per visitar l'Ajuntament on han estat rebuts pel regidor d'Educació Raúl Broto. Aquesta estada és fruit dels intercanvis que manté amb els sues centres l'Institut Vicenç Plantada.

En el primer cas es tracta de 6 alumnes del  Lycée Salvador Allende, de la localitat d'Hérouville-Saint-Claire, a Normandia, que s'estan 3 mesos al Vicenç Plantada. Anteriorment, fruit del mateix intercanvi, un grup del centre molletà va estar a França.

En el segon cas són 5 alumnes del Lycée Victor et Hélène Basch, de la ciutat de Rennes, a la Bretanya, que comparteixen un més amb alumnes del Vicenç Platada a França i un altre a Mollet. Aquest intercanvi s'emmarca en potenciar la formació de la llengua francesa que implica el currículum de Batxibac Aquests alumnes han de sortir amb el nivell B una vegada acaben segon de Batxillerat i el nivell d'intercanvi és primer de Batxillerat.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès