Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Disset establiments de Mollet renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua

07/04/2017

Disset establiments de Mollet del Vallès han renovat el seu compromís com a establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. D'aquesta manera, aquests establiments mantenen el seu compromís i suport al programa, i es comprometen a mantenir el català com a llengua de comunicació.

Els voluntaris i aprenents reconeixen els comerços mitjançant un adhesiu que els identifica, situada al mateix establiment o als seus canals de difusió. Així, els aprenent del programa saben que els ajudaran a expressar-se en català, encara que els costi.

Al marge de l'adhesiu, els establiments adherits també reben un diploma en què se'ls reconeix el foment de l'ús de la llengua i la cohesió social amb la seva implicació al programa i la seva aportació a l'enriquiment de les trobades de les parelles lingüístiques amb activitats en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.  
 

Es molt fàcil ser establiment col·laborador. T?animes a fer-ho ?

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/Not%C3%ADacia%20al%20Vxl.cat


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès