Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Un any més, l'Ajuntament de Mollet sortirà al carrer per la diada de Sant Jordi

21/04/2017

Com cada any, l'Ajuntament de Mollet serà present a la diada de Sant Jordi a través del Centre d'Estudis Molletans (CEM), que compartirà parada amb el Servei Local de Català i la Biblioteca Can Mulà a la plaça de Catalunya.

La diada de Sant Jordi és una de les festes culturals més importants i participatives. Un any més, l'Ajuntament no perdrà l'oportunitat de ser present a la fira de Sant Jordi a la rambla, per mitjà del CEM, que farà difusió i posarà a la venda el darrer número de la revista Notes, així com altres publicacions del centre.

Aquest any, a més, s'aprofitarà la diada per avançar el tema del monogràfic d'estudi d'aquest any: el món de la moto. Per aquest motiu, el CEM i el Servei Local de Català han preparat el concurs Sant Jordi amb Moto, en què es demanarà a les persones participants que diguin parts de la moto en català o fraseologia relacionada amb la moto, o bé que responguin algunes preguntes relacionades amb la moto.

En el mateix espai, també hi trobareu la parada de la Biblioteca Can Mulà, que farà difusió dels diferents serveis que ofereix, així com de les darreres novetats literàries que ha incorporat al seu catàleg. També amb el Servei de Català, es proposarà participar al concurs Sant Jordi Literari, en què es demanarà un autor/a que aquest any 2017 destaqui per alguna cosa. Per això caldrà mirar la parada de la Biblioteca, on hi haurà una exposició d'aquests autors o obres.

Entre tots els participants d'aquests dos concursos es farà un sorteig i hi haurà deu premis de regal (lots de llibres de l'Ajuntament de Mollet del Vallès).  
 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès