Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El projecte Entorn sense fum, un altre exemple de bona pràctica de l'Ajuntament de Mollet

17/05/2017

La campanya de prevenció del tabaquisme ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

Mollet del Vallès es va adherir al projecte Entorn sense fum l'any 2013 amb l'objectiu de promocionar models saludables i prevenir el tabaquisme des de la infància amb espais lliures de fum a l'entorn d'equipaments i centres escolars.

Entorn sense fum consta d'un seguit d'actuacions orientades a la prevenció del tabaquisme adreçades principalment a la infància i a l'adolescència. Actualment formen part del projecte un total de 54 equipaments de Mollet amb la retolació que recomana no fumar al seu entorn. Els rètols també han estat instal·lats a 23 parcs infantils de la ciutat, a proposta del Síndic Personer de Mollet.

A banda de la retolació, el projecte també desenvolupa programes preventius del tabaquisme en centres educatius, com Classe sense fum, tallers de prevenció del tabac i la participació dels escolars en xerrades i exposicions sobre el tabaquisme.

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals consideren que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i que poden servir de referència per a d'altres ajuntaments o entitats locals.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès