Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'atur torna a reduir-se a Mollet aquest mes de setembre

05/10/2017

Segons les darreres dades de l'atur, Mollet del Vallès és la ciutat del Vallès Oriental on més ha disminuït l'atur en termes absoluts. En concret, aquest passat mes de setembre, el nombre d'aturats s'ha reduït a Mollet en 56 persones en comparació a l'agost. En referència al setembre de 2016, el nombre de persones en situació d'atur ha disminuït en 549.

Segons les darreres dades relatives al mes de setembre, el nombre de persones aturades inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s'ha reduït en 56. Aquesta dada representa una reducció de l'1,56% respecte el mes d'agost passat. I la taxa d'atur s'allunya del 14% situant-se en el 13,79%.

Pel que fa la variació interanual, de setembre de l'any passat a aquest, l'atur ha disminuït a Mollet en 549 persones.

Així, hores d'ara, el registre total d?aturats al municipi és de 3.537, el que representa una diferència interanual del -13,44%.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès