Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'empresa FILSA aposta per la planta de Mollet

05/04/2017

L'empresa FILSA, referent internacional en la fabricació d'indicadors de nivell per a sòlids i líquids, ha decidit invertir un milió d'euros a la planta que té a Mollet del Vallès per modernitzar-la amb la inauguració d'unes noves dependències.

Amb aquesta inversió, FILSA consolida la seva aposta per Mollet del Vallès després de 60 anys d'instal·lar-se a la ciutat des d'on exporta els seus productes als cinc continents.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assistit  a la inauguració d'aquestes noves dependències tot dient que "per a mi és un orgull assistir a aquest acte especialment perquè es produeix en un context econòmic difícil, i això  dona més valor al fet que empreses com FILSA decideixin fer una aposta valenta com aquesta i ens permetin seguir lluitant per la reactivació econòmica, amb tot el que això comporta".    

Monràs també va voler recordar que "FILSA té una característica que la fa molt especial per Mollet, ja que des de 1998 és filial de l'empresa alemanya que porta per nom Mollet Füllstandtechnik , i d'alguna manera això fa que sigui una empresa de casa nostre per partida doble".

Des de la seva fundació, el 1957, fabrica indicadors de nivell per a sòlids i líquids que avui són una referència nacional i internacional.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès