Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Monràs proposa que Hisenda rebaixi l'IVA en l'esport

10/01/2018

La Comissió d'Esports de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha aprovat la proposta presentada per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, de reduir l'IVA dels serveis esportius del 21% al 10%. La Comissió s'ha reunit aquest matí a Logroño.

Ara, aquesta proposta es portarà a la Comissió d'Hisenda de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i, un cop també s'hagi aprovat, es traslladarà al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública del govern espanyol.

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable d'Esports de l'Ajuntament, Josep Monràs, és membre de la Comissió d'Esports de la FEMP. Monràs ha explicat que la proposta de rebaixar l'IVA dels serveis esportius en un 10% "és per facilitar que encara hi hagi més persones que puguin practicar esport". I ha recordat que en d'altres sectors econòmics com el cultural "aquesta rebaixa de l'IVA ja s'ha aplicat".

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès