Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament ofereix un seguit de cursos per trobar feina durant el període estiuenc

19/05/2017

Abans de les vacances d'estiu, les empreses de diferents sectors necessiten contractar personal degut a l'increment puntual de feina o per substitucions de personal en període de vacances. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), inicia, a partir de la setmana vinent, una campanya formativa i informativa adreçada tan a les persones en situació d'atur com a les empreses amb necessitats de personal durant aquest període o per futures puntes de producció.

Ja sigui per substitucions de personal o per l'increment puntual de feina, abans de les vacances d'estiu, les empreses de diferents sectors necessiten contractar i, aquestes contractacions, donen a l'empresari l'oportunitat de conèixer nous professionals i a les persones aturades adquirir noves experiències professionals i donar-se a conèixer a una empresa.

A més, aquest període, comporta un seguit de valors afegits. D'una banda, perquè  no tothom està disponible, i així els candidats tenen menys competidors, i de l'altra, perquè les empreses valoren el fet que una persona estigui disponible durant aquesta època.

Per aquests motius, des d'EMFO, s'iniciaran diferents accions formatives adreçades a la ciutadania en situació d'atur per donar-los pautes per buscar feina específicament per la campanya d'estiu.

Respecte a les empreses, es posa a la seva disposició una borsa de treballadors formats i especialitzats en diferents sectors. La campanya s'adreça a tots els sectors i negocis que cerquin personal per cobrir vacants o per necessitats de puntes de producció.

Per a més informació dels cursos o de la borsa de treball, podeu enviar un correu a info@emfo.cat o venir a l'oficina d'EMFO Orienta (c. Riera, 7, 1ª planta) de Mollet del Vallès.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès