Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2017-2018

10/04/2017

El passat dimarts 4 d'abril es tancava el període de preinscripcions escolars per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre aquells alumnes que s'incorporin més endavant.

Per a P3, hi ha hagut 523 sol·licituds d'un total de 577 places ofertades que han estat molt repartides entre les escoles de la ciutat.

Pel que fa al primer curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), hi han hagut 395 sol·licituds d'un total de 406 places ofertades

Cal tenir en compte, però, que un cop tancat el període de preinscripcions rebudes dins el termini oficial i fins a final de curs, aquestes dades poden variar.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès