Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló obre de nou la convocatòria per exposar a l'espai El Racó de l'Artista

04/04/2017

Fins el 30 d'abril, els artistes de Mollet o directament vinculats amb la ciutat poden presentar propostes per exposar a El Racó de l'Artista del Museu Abelló, un espai reservat a l'obra d'artistes locals.

El Museu ha decidit tornar a obrir la convocatòria i ampliar-ne la difusió  per tal d'atreure més artistes que, tot i estar interessats, no van arribar a temps de presentar-se el passat mes de gener.

Com a novetat, les propostes per a El Racó de l'Artista seran seleccionades per un jurat format per tècnics del Museu i per la Comissió d'Arts Plàstiques de Mollet, formada recentment per professionals i artistes locals.

Per poder exposar a El Racó de l'Artista, les persones interessades poden presentar la seva proposta fins el 30 d'abril a la recepció del Museu o per correu electrònic museuabello@museuabello.cat. Cal aportar les dades personals, el currículum artístic i  un book dels treballs dels dos darrers anys.

El Racó de l'Artista és un petit espai situat al vestíbul del Museu Abelló que es va habilitar l'any 2014, tot coincidint amb el 15è aniversari de l'equipament. Des d'aleshores, mostra l'obra d'artistes locals, aproximadament 4 projectes cada any. Fins ara, El Racó de l'Artista ha acollit 10 exposicions d'artistes de diferents disciplines, com la fotògrafa Judith Vizcarra, la ceramista Encarna Calahorra, l'artista multidisciplinar Raquel Avellaneda o el reconegut artista Lluís Estopiñan
 


Document adjunt

Bases Bases (5238 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès