Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

25/05/2018 Mobilitat

La Generalitat es compromet a tenir finalitzat el projecte de la rotonda del Decathlon aquest 2018

Els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i de Martorelles, Marc Candela, s’han reunit aquest matí amb secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricart Font, per tal d’iniciar els tràmits per solucionar definitivament els problemes de mobilitat que fa anys es generen a la coneguda com a rotonda del Decathlon i els seus voltants.

+ Ver más
25/05/2018 Promoció econòmica

S’amplia el desplegament de fibra òptica a Mollet

En les properes setmanes, el veïnat del barri de Lourdes de Mollet del Vallès disposarà d’accés al servei de fibra òptica, segons ha confirmat l’empresa encarregada del desplegament.


+ Ver más
25/05/2018 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà Ple ordinari el 28 de maig

Aquest dilluns 28 de maig , a les 19 h, el consistori molletà celebrarà sessió plenària ordinària.

+ Ver más
24/05/2018 Empresa

40 accions per continuar millorant els polígons d’activitat econòmica de la ciutat

El govern municipal continua treballant per la millora i competitivitat dels polígons d’activitat econòmica de la mà del teixit industrial de la ciutat. Fruit d’aquest treball, avui s’ha presentat a l’Auditori de l’Hospital de Mollet el pla d’acció per a la millora dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Mollet del Vallès, un pla que contempla 40 accions en el que els empresaris han participat des de la seva diagnosi i han pogut establir quines actuacions i prioritats necessiten.

+ Ver más
23/05/2018 Esports

Mollet acollirà el 1er Torneig 3x3 Tir Lliure d’aquest 2018

Mollet del Vallès acollirà la primera prova del Torneig de bàsquet 3x3 Tir Lliure Tour 2018. Aquesta serà la primera vegada que la ciutat acull aquesta iniciativa gràcies al Club de Bàsquet Mollet que enguany compleix el seu 75è aniversari.

+ Ver más
23/05/2018 Esports

El Club Muntanyenc compleix 75 anys fent cims

El Club Muntanyenc Mollet ha presentat el seguit d’activitats que durà a terme al llarg d’aquest 2018 coincidint amb la celebració del seu 75è aniversari. El primer acte commemoratiu serà el proper 3 de juny coincidint amb la Festa de l’Esport al Carrer amb el muntatge d’un rocòdrom.

+ Ver más
22/05/2018 Esports

Josep Monràs participa al Senat en unes jornades per debatre un nou marc jurídic de l’esport

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha format part de la delegació catalana que ha participat aquest dilluns al Senat en unes jornades parlamentàries on s’han debatut un seguit de propostes per a crear un nou marc jurídic de l’Esport.

+ Ver más
22/05/2018 Participació Ciutadana

Lourdes decideix

La regidora de Participació i Transparència, Mireia Dionisio, i tècnics municipals de l’Ajuntament de Mollet, han mantingut aquest dilluns una nova trobada amb els veïns i veïnes de Lourdes per presentar les propostes de millora del barri que han anat sorgint de les sessions mantingudes els darrers mesos. D’aquestes propostes, els residents de Lourdes n’hauran d’escollir una a través d’un procés de participació ciutadana que es farà entre el 4 i el 15 de juny.

+ Ver más
22/05/2018 Actualidad

Mollet debat entorn l’urbanisme

El proper 12 de juny, l’Auditori de l’Hospital de Mollet, acollirà una jornada tècnica sobre responsabilitats en el procés urbanístic i immobiliari. La jornada l’organitza la Revista de Derecho Urbanístico y Medi Ambiente amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Escola de Postgraus de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Hospital de Mollet.

+ Ver más
21/05/2018 Esports

Torna l’Esport al Carrer

El proper diumenge 3 de juny, l’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 26ª Festa de l’Esport al Carrer. De les 11 a les 14h hi haurà diferents activitats esportives obertes a tothom a l’Av. Llibertat.

+ Ver más
21/05/2018 Cultura

Prop d’un miler de persones han passat aquest cap de setmana pel Museu Abelló

Prop d’un miler de persones han passat aquest cap de setmana pel Museu Abelló en la celebració del Dia Internacional dels Museus. Un dels reclams ha estat la renovació de l’exposició permanent i la presentació del servei d’audioguia, que s’ha fet gràcies al projecte visitmuseum.cat de la Generalitat.


+ Ver más
18/05/2018 Ocupació

Es lliuren els diplomes del curs d’auxiliar de magatzem de Treball als Barris

El dimarts 22 de maig es lliuraran els diferents diplomes als participants del curs d’auxiliar de magatzem a les 19 persones que han finalitzat aquest curs i han obtingut diferents carnets de carretoner. Aquesta formació l’ofereix l’Ajuntament de Mollet del Vallès als residents del barri de Plana Lledó a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO SL) amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels seus participants.

+ Ver más
18/05/2018 Benestar Social

Monràs visita la Fira de Sant Ponç que ha endolcit Mollet

Aquest dijous es va celebrar la 36ena Fira de Sant Ponç a la Rambla de Mollet del Vallès, una activitat organitzada per l’Ajuntament a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.

+ Ver más
17/05/2018 Esports

Ca n’Arimon inverteix gairebé 300.000€ per a millorar les instal·lacions

El centre municipal d’esport i salut de Mollet del Vallès inverteix aquest any 288.000€ per a la conservació del club i obrirà la piscina d’estiu el 23 de juny.

+ Ver más
16/05/2018 Ocupació

Josep Monràs reclama que no s’elimini la figura dels Impulsors del programa Garantia Juvenil

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat reclamant que no s’elimini la figura dels impulsors de la Garantia Juvenil després que hagi transcendit la voluntat del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de fer-ho. Monràs recorda que aquesta figura és clau i fonamental per seguir treballant amb els joves i que la seva pèrdua pot comprometre seriosament la incorporació d’aquest col·lectiu al mercat de treball.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés