Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

17/07/2018 Via Pública

En 3 mesos, els nous agents cívics ja han efectuat més de 1.100 actuacions

Des que a principis d’abril, l’Ajuntament de Mollet del Vallès va incorporar a la plantilla municipal dos agents cívics, aquests ja han efectuat més de 1.100 actuacions que han tingut com a prioritat facilitar informació d’interès, sensibilitzar i promoure les actituds cíviques per fomentar accions de bona convivència i respecte a la ciutadania i vetllar pel bon ús dels béns públics i privats de la ciutat.

+ Ver más
17/07/2018 Obres

L’enderroc de l’edifici municipal contigu a El Tabaran s’iniciarà a principis de gener de 2019

Aquest immoble és el que està situat al costat de l'edifici protegit conegut popularment com El Tabaran. El Tabaran, històricament va ser un espai cultural que va desaparèixer als anys 60 i que va recuperar el planejament urbanístic de l’any 2005.

+ Ver más
16/07/2018

Els referents del ciclisme de base es donen cita a Mollet

Aquest diumenge 22 de juliol torna a Mollet el Critèrium del Vallès Junior de Ciclisme – Gran Premi Diputació de Barcelona que enguany arriba a la seva 38ena edició. En total participaran 130 corredors de 18 equips, 5 d’ells de fèmines, vinguts d’arreu de l’Estat i de França. Així mateix, el dia anterior, dissabte 21, hi haurà la tradicional contrarellotge.

+ Ver más
12/07/2018 Esports

Comencen les obres d’impermeabilització del camp 2 dels Germans Gonzalvo

Després que l’Ajuntament de Mollet aprovés el projecte d’obra, aquest dilluns començaran els treballs que permetran la impermeabilització definitiva del camp 2 dels Germans Gonzalvo que es troba just a sobre de l’antic abocador. Les obres, que duraran aproximadament dos mesos, tenen com a objectiu resoldre definitivament les emissions de biogàs derivades del mal segellament d’aquest antic abocador.

+ Ver más
11/07/2018 Esports

Josep Monràs participa a l’acte One year to go dels World Roller Games 2019

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games 2019 , Josep Monràs, ha participat a l’acte de presentació One year to go, una trobada que ha servit per començar el compte enrere d’aquests Jocs dels que Mollet serà una de les subseus.

+ Ver más
11/07/2018 Cultura

Mollet presenta una Festa Major molt extensa i participativa que busca arribar al públic familiar més menut

• Aquest dimarts a la tarda, l’Ajuntament de Mollet i una 20a d’entitats han presentat el
programa i el cartell de la Festa Major d’estiu, que es farà del 17 i 21 d’agost.
• Una de les novetats d’enguany és l’ampli nombre d’activitats adreçades al públic familiar
més menut.
• El cartell de la Festa Major és obra del dissenyador molletà Xavier Clavijo.

+ Ver más
11/07/2018 Actualidad

Horaris d’estiu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i dels equipaments municipals

Fins el 31 d’agost l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Mollet estarà oberta de 8 a 15 hores i tancarà per les tardes.

+ Ver más
10/07/2018 Actualidad

El TSJC haurà de dictar sentència sobre el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament pel Centre El Lledoner

El Tribunal Suprem ha admès a tràmit el recurs de cassació que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va presentar en el seu moment contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que no va acceptar la demanda per aquest deute presentada pel consistori molletà. Ara, amb l’estimació del Suprem, el TSJC haurà d’admetre la documentació presentada per l’Ajuntament i dictar sentència.

+ Ver más
10/07/2018 Acció Institucional

Acords del Ple municipal del 9 de juliol de 2018

Resolucions de la sessió plenària del 9 de juliol de 2018


+ Ver más
10/07/2018 Seguretat Ciutadana

Prop d’un centenar de persones vetllen per la seguretat i la convivència a Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón i el Cap de la Policia Municipal, José Francisco Muñoz, han presentat i donat la benvinguda als dos agents que des d’avui s’incorporen al cos de la Policia Municipal.

+ Ver más
10/07/2018 Educació

El Museu Abelló ofereix una àmplia oferta educativa per al curs 2018-2019

Com cada any, el Museu Abelló presenta a les escoles una àmplia oferta d’activitats per als diferents nivells educatius. Aquest programa té el doble objectiu de donar a conèixer el Museu, la col·lecció Abelló i el Menhir i, alhora, introduir i sensibilitzar l’alumnat en diferents vessants artístiques i en la importància del patrimoni cultural.

+ Ver más
09/07/2018 Joventut

El projecte participatiu Viver de Projectes rep el reconeixement de Bona Pràctica en Govern Local

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya ha reconegut l’Ajuntament de Mollet del Vallès per la iniciativa dirigida als joves anomenada Viver de Projectes.

+ Ver más
09/07/2018 Educació

L’Ajuntament reconeix set alumnes de Mollet excel·lents

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Joventut, Raúl Broto, han rebut aquest migdia als estudiants que han tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i de la Formació Professional (FP) de la ciutat.

+ Ver más
09/07/2018 Actualidad

En un més de funcionament de l’App de via pública, l’Ajuntament ha resolt 180 incidències

Des que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa el passat 29 de maig l’App de via pública, s’han rebut 265 notificacions d’incidències, de les quals s’han resolt 180, el que representa prop del 70%. En aquests moments, prop de 300 usuaris i usuàries ja s’han donat d’alta de l’aplicació.

+ Ver más
06/07/2018 Esports

L’elit del bàsquet internacional es dona cita Mollet

El campió del món, 2 vegades campió de la NBA i actual jugador del Sant Antonio Spurs, Pau Gasol, l’excapità del FC Barcelona, exinternacional i campió de l’Eurolliga i la lliga ACB, , Rodrigo de la Fuente, el campió de la lliga Endesa i actual entrenador del Baskonia, Pedro Martínez, i el fundador i president de l’ACB durant 21 anys i fundador i president de la ULEB durant 26 anys, Eduardo Portela, així com els directors esportius de l’Alba de Berlín, del Club Baloncesto Estudiantes, del Joventut de Badalona i el director d’Scouting del FC Barcelona, han participat aquest dijous a la 1a Gala Benèfica de la Fundació Aíto García Reneses que s’ha dut a terme a Mollet del Vallès.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés