Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El futur de Mollet segueix mirant cap a Europa

09/03/2018

Educació

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Projectes Europeus, Raúl Broto, han rebut un grup d’alumnes de les localitats alemanyes de Bad Saulgau i Ravensburg. La visita es fruit del programa d’intercanvi d’alumnes i professors amb l’IES Mollet. Prèviament, alumnes del centre molletà, han visitat Alemanya.

El futur de Mollet segueix mirant cap a Europa
Recepció als alumnes de Bad Saulgau i Ravensburg.

Enguany, amb la col·laboració  de l’Ajuntament, el programa s’ha ampliat afegint Ravensburg, ciutat amb la que Mollet ha mantingut una llarga tradició d’intercanvis educatius i culturals fins a culminar l’abril de l’any passat amb l’agermanament d’ambdues ciutats. Un agermanament que es ratificarà d’aquí un mes a la localitat alemanya.

En aquest sentit, Raúl Broto, ha valorat aquest intercanvi “com un dels primers resultats positius d’aquest agermanament, tot i que fa anys que mantenim una relació fluida amb Ravensburg, principalment en àmbits educatius i culturals. Ara, un cop formalitzada aquesta afinitat, reforçarem la nostra cooperació en camps com l’ocupació o l’economia”

Per Broto, “en un context en el que s’està qüestionant la integració de la Unió”, iniciatives com aquesta “posen de manifest la importància de seguir construint Europa des del municipis i des dels nostres joves, ja que no hi ha res més enriquidor que tenir l’oportunitat de conèixer i estimar altres cultures”.

En la mateixa línia, Josep Monràs ha encoratjat als joves dient-los que “vosaltres sou el futur i és important que traieu el màxim profit d’aquesta experiència aprenent, coneixent i enriquint-vos mútuament” 

Els estudiants alemanys s’estaran deu dies a Mollet per intercanviar experiències i conèixer la ciutat visitant els seus indrets més emblemàtics.

 Web relacionada   

 http://www.iesmollet.net/


Document relacionat
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès