Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament commemora la II República amb una conferència sobre l’himne de la ciutat i la hissada de la bandera republicana

10/04/2018

Acció Institucional

L’Ajuntament commemorarà el 87è de la proclamació de la II República (el proper 14 d’abril) amb una conferència sobre els valors republicans a l’himne de la ciutat. L’acte tindrà lloc dimarts 10 d’abril, a les 7 de la tarda, a La Marineta. Així mateix, dissabte 14 d’abril tindrà lloc la hissada de la bandera republicana.

La conferència anirà a càrrec d’Oriol Fort i Marrugat, humanitòleg i gestor cultural, que en el darrer número de la revista Notes ha publicat l’article “L’himne a Mollet: identitat i valors”, on analitza els valors humans, culturals, socials i polítics que es recullen a la lletra de l’himne de Mollet. En la conferència, Oriol Fort també vol posar de relleu el tarannà humà que hi ha darrera l’activitat política, periodística, d'escriptor i de poeta de Joan Ambós i Lloreda, autor de la lletra de l’himne de Mollet, un republicà que va morir en l’exili l’any 1992. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i del regidor del Centre d’Estudis Molletans (CEM), Raúl Broto.

D’altra banda, el mateix dissabte 14 d’abril, dia en la que es va proclamar la II República fa 87 anys, tindrà lloc la hissada de la bandera republicana a la Pl. de la República de la ciutat.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès