Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet exemple de model de transformació digital

11/04/2018

Recursos humans

L’Ajuntament de Mollet ha estat convidat al Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics 2018 per explicar el projecte que està duent a terme d’impuls de projectes tecnològics i transformació cultural a l’organització. El projecte Àgora, que es va iniciar al 2016, té com a objectiu millorar la prestació dels serveis municipals tot adaptant-los a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes.

L’Ajuntament de Mollet exemple de model de transformació digital
Exposició del Projecte Àgora

El projecte Àgora és el compromís de l’Ajuntament de Mollet per avançar en la transformació de les institucions, innovant i adaptant l’organització a les necessitats de la ciutadania, tot fomentant els valors públics. En definitiva, es tracta d’un projecte que posa a la ciutadania al centre de tota l’activitat pública municipal i aborda la transformació cultural de l’organització en paral·lel al procés de digitalització per intentar oferir cada dia un millor servei.

El que fa singular el projecte respecte al que s’està duent a terme a d’altres administracions és que per assolir aquest objectiu es treballa la millora de les competències digitals dels treballadors i treballadores municipals a través del foment de la creativitat i dels entorns participatius i s’utilitza metodologia vinculada a processos innovació.

Dintre d’aquest projecte s’estan portant a terme millores en l’àmbit de l’atenció ciutadana que permeten facilitar les gestions amb l’Ajuntament ja siguin a nivell presencial o a través de la seu electrònica i també la reducció dels terminis de tramitació de sol·licituds, entre d’altres.

El conjunt de propostes que l’Ajuntament ha presentat davant el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics han rebut una molt bona resposta per part de diferents administracions d’arreu d’Espanya,com ara Diputacions, Ajuntaments, Universitats, Consells Insulars o el mateix Institut Nacional d’Administracions Públiques, que han mostrat el seu interès per poder compartir aquest projecte i, fins i tot, visitar Mollet per conèixer la seva aplicació de primera mà.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès