Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament incorpora dos agents cívics per reforçar el civisme a la via pública

11/04/2018

Convivència

Aquesta setmana s’han incorporat a la plantilla municipal dos agents cívics que tindran com a prioritat sensibilitzar a la ciutadania sobre les bones pràctiques de comportament cívic a la via pública i lluitar contra les actuacions incíviques.

Aquests agents, que estaran coordinats per la Policia Municipal i, alhora, es coordinaran amb la resta de serveis municipals, reforçaran de manera permanent les campanyes i actuacions que fa temps està duent a terme la Policia de Mollet amb l’objectiu de fer un ús respectuós de l’espai públic, preservar un entorn urbà net i fer complir l’ordenança de convivència.

Es tracta d’actuacions destinades als abocaments de mobles i altres objectes a la via pública, als grafits pintats sense permís, a la tinença responsable d’animals de companyia o a qüestions relatives a la mobilitat, entre d’altres.  

Així mateix, pel que fa les tasques d’informació, sensibilització i de recollida d’incidències també treballaran amb diferents actors del teixit molletà com ara les associacions, els comerços, les escoles, etc. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès